Rekisteröitymislomake

 

Rekisteröidy ja liity Kauttuan Ilmailukerho ry:n jäseneksi!

 

Ilmailu on kiehtonut ihmisiä jo pitkään.

Erilaisia kerhoja on syntynyt vuosikymmenten mittaan ja lentoharrastusta on päästy toteuttamaan. Kauttuan Ilmailukerho Ry on toiminut jo vuodesta 1948 asti. Liity sinäkin kerhoomme ja tule kokemaan lentämisen kiehtovuus. Meillä voit suorittaa myös eri lupakirjaluokkien lento-osuuden, jonka voi aloittaa Kauttualla milloin vain! Koulutusohjelmaamme kuuluvat PPL(A), LAPL(A) sekä UPL(A) lupakirjat. Vaaditut teoriat suoritat helposti esimerkiksi nettikurssilla.
Järjestämme myös esittelykoulutuksia sekä esittelylentoja.

Osallistumalla esittelykoulutukseen (UPL) pääset kokeilemaan lentokoneen ohjaamista opettajan valvonnassa. Hinta esittelykoulutukselle on 100 euroa ja tarkoituksena koulutukselle on lentoharrastukseen tutustuminen. Koulutus ei velvoita mihinkään ja sillä ei ole oppimistasovaatimuksia. Se sisältää lentokoneeseen maassa tutustumisen ja n. 30 minuutin lennon opettajan valvonnassa.

Liity mukaan kerhoomme ja tutustu lentämisen kiehtovaan maailmaan!

Anna käyttäjätilisi sähköpostiosoite. Käyttäjätunnuksesi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Liittymällä Kauttuan Ilmailukerhon jäseneksi, sitoudut maksamaan kulloinkin voimassa olevan jäsenmaksun. Vuonna 2020 jäsenmaksu on 30€. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. 

Johtokunta vahvistaa ja pidättää oikeuden hylätä / irtisanoa jäsenyyden.

©2020 Kauttuan Ilmailukerho Ry

Search